ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Οι εργαζόμενοι του ΜΕGA έδιωξαν την Γκολεμά

Γκολεμά: Μερσί για την φιλοξενία!..

Να αποχωρήσει από το MEGA υποχρεώθηκε η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά ύστερα από παρέμβαση των εργαζομένων του σταθμού.
Αρχικά μία διοικητική υπάλληλος της ζήτησε να φύγει, εκείνη αρνήθηκε και μαζί με τους εργαζομένους μετέβη στο γραφείο του Νίκου Πεφάνη, ο οποίος εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου.
Εκεί, εργαζόμενοι με ευγενικό αλλά απολύτως αποφασιστικό τρόπο της ζήτησαν να αποχωρήσει λέγοντας της: «Είναι απαράδεκτο αυτό που έγραψες», εννοώντας κείμενο της που εμφάνιζε τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο να αποσύρει την πρόταση του για συμμετοχή..
στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του MEGA.
Μετά και τη διάψευση Φιλιππόπουλου η τηλεοπτική συντάκτρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον σταθμό. (koolnews)

Η ίδια η Γκολεμά έγραψε στο facebook για το δυσάρεστο συμβάν:
«Παραβρέθηκα μετά από συνεννόηση των συναδέλφων του Mega στη γενική συνέλευση των συναδέλφων του καναλιού. Μετά την είδηση για επικείμενη παράδοση του Mega στις τράπεζες, υπήρξε κατά ριπάς νέα πληροφόρηση. Ασφαλώς πιο ευχάριστη. Στο Mega για πρώτη φορά στην καριέρα μου προπηλακίστηκα από τρεις εργαζόμενους του διοικητικού που με θεώρησαν υπεύθυνη για το.... Κλείσιμο του καναλιού! Φώναξαν δε την αστυνομία η οποία με έβγαλε έξω. Μερσί για τη φιλοξενία...».