ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Σκάνε οι επιταγές του εκδότη...

Από ποιον ζήτησε βοήθεια - Τι λέει η «πιάτσα»

O εκδότης, που έχει στηρίξει κατά καιρούς όποιον κυβερνάει -αποτέλεσμα αυτής της σοφής τακτικής είναι σήμερα να στηρίζει per mare per terra τον ΣΥΡΙΖΑ- αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οχι πως αυτό είναι προς θάνατον στις εποχές που ζούμε, αλλά το αναφέρω, διότι έχει ένα μικρό, πλην ενδιαφέρον, παρασκήνιο.
Τις ημέρες του Πάσχα που εκείνος τις περνούσε ανέμελα σε κοσμοπολίτικο νησί, στην Αθήνα έσκαγαν η μία μετά την άλλη επιταγές του. Οταν με το καλό επέστρεψε στην πρωτεύουσα, έκανε απελπισμένες προσπάθειες να αποφύγει τον Τειρεσία, πράγμα το οποίο θεωρώ λογικό: κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την επιχείρηση και βλαπτικό για το προφίλ του, τώρα που άνοιξε το παιχνίδι με τις τηλεοπτικές άδειες.
Κατέφυγε μου είπαν, αλλόφρων για βοήθεια στους φίλους του στο Μέγαρο Μαξίμου,.. τους οποίους πολλαπλώς έχει στηρίξει προσφέροντας αφειδώς τις σελίδες της εφημερίδας του για συνεντεύξεις, φυσικά «αποκλειστικές».
Αλλά εκείνοι του τα «μάσαγαν», και σωστά εδώ που τα λέμε: είναι αμφίβολο αν μπορούν πια και αυτοί να τον σώσουν σε αυτή τη φάση. Εξ ου και βγήκε στην «πιάτσα» αναζητώντας τη στήριξη που δεν βρήκε από τους κυβερνητικούς «φίλους».
- από τη στήλη του Γ. Χρ. Παπαχρήστου στα Νέα