ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Δεν είναι δυνατόν! Η Μάνια Τεγοπούλου στα Νέα;

Ξεφυλίζοντας σήμερα την εφημερίδα Τα Νέα, το μάτι μας έπεσε σε ένα μαύρο ευμεγέθες πλαίσιο στις σελίδες του Μικροπολιτικού.
Το τρίστηλο πλαίσιο έφερε τον τίτλο «Ιπποδρομίες» και το συνοδευτικό, μικρό και ακαταλαβίστικο, κείμενο έγραφε: Σκέφτεστε σαν άλογο αλλά τρέχετε πιο γρήγορα.
Εκείνο που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η υπογραφή του συγγραφέα με τα αρχικά Μ.Τ.
Εδώ σήμανε συναγερμός. Κάπου πήγε το μυαλό μας αλλά... το αποκλείσαμε. Δεν είναι δυνατόν! Η Μάνια Τεγοπούλου στα Νέα;..

Χρειάστηκε η βοήθεια του έμπειρου Δ. Κανελλόπουλου για να επιβεβαιωθούμε. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος (παλιά της Ελευθεροτυπίας και τώρα της Εφημερίδας των Συντακτών) γράφει στο e-tetradio:
Μετά τη συμφωνία της Δευτέρας στο Eurogroup, πολλά άλλαξαν στο χώρο των Media. Μέχρι και η Μάνια Τεγοπούλου εμφανίστηκε. Στα ΝΕΑ!
Κι έγραψε ένα από εκείνα τα ακατανόητα σχόλια που έβαζε και στην Ελευθεροτυπία, πριν κλείσει. Μόνο που σήμερα αυτό δημοσιεύεται στα ΝΕΑ του Σταύρου Ψυχάρη. Και όλα έγιναν ξαφνικά όπως μαθαίνουμε, ελάχιστοι το γνώριζαν χθες στην εφημερίδα της Μιχαλακοπούλου.


UPD Να μην αδικούμε και τον εμπειρότατο Χρήστο Ξανθάκη (παλιά της Ελευθεροτυπίας και τώρα του newpost)  που πρόσεξε κι αυτός τα μαύρα πλαίσια και τα αρχικά Μ.Τ. κι έγραψε μεταξύ άλλων στο newpost:
(...) Επέστρεψε άραγε η κληρονόμος μέσω της ψυχάρειας αγκάλης; Ή μήπως πρόκειται περί απλής συμπτώσεως; Θα φανεί συντόμως υποθέτω, αν σκάσουν μύτη τίποτα ψαλμοί για τον Μπένυ ή τον συγχωρεμένο τον Ψωμιάδη…