ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Mε ποιον μέτοχο μίλησε η Ολγα Τρέμη;

Σε τεταμένο κλίμα και με έντονη αγωνία για τον καθέναν είχαν συνεδριάσει μερικές ώρες πριν από την λυτρωτική - ως φαίνεται - ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ οι εργαζόμενοι του καναλιού.
Ήταν η ώρα των δύσκολων αποφάσεων αλλά και της ευθύνης καθώς οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί αλλά και το διοικητικό προσωπικό του σταθμού, είχαν να "ζυγίσουν" από τη μια την κλιμάκωση ενός πολυήμερου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα αγώνα, και από την άλλη το ενδεχόμενο να είναι εκείνοι που θα βάλουν λουκέτο ή θα δώσουν το επιχείρημα σε κάποιους να πουν ότι οι εργαζόμενοι έβαλαν ταφόπλακα στο Μεγάλο Κανάλι.
Κατά τις τοποθετήσεις των δημοσιογράφων, αλλά και των διοικητικών, ακούστηκαν διάφορες προτάσεις, ενώ η Όλγα Τρέμη έκανε καίρια παρέμβαση, αρχικά λέγοντας πως χθες το βράδυ.. συνομίλησε με παλαιό μέτοχο του σταθμού, ο οποίος τη διαβεβαίωσε πως γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να πειστούν όλοι και να προχωρήσει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Η κυρία Τρέμη εξήγησε ότι η πληροφορία που μετέφερε δεν αποτελούσε δέσμευση από την πλευρά των μετόχων και απλά εκτίμησε ότι όντως φαινόταν ειλικρινής η τοποθέτηση του συγκεκριμένου μετόχου.

- από το harddog-sport  (δείτε περισσότερα ΕΔΩ)