ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ταλαμάγκας ο πολυάσχολος

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «ΑΞΙΑ» μάς πληροφορεί ότι «ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Η Αξία» και του AXIAplus.gr, έγκριτος αναλυτής πολιτικών, οικονομικών και διπλωματικών θεμάτων (με γεωπολιτική διάσταση), Βασίλης Ταλαμάγκας, ανέλαβε νέα καθήκοντα… πλέον ως διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ.Ο έμπειρος δημοσιογράφος μετείχε ήδη στην πρώτη σύσκεψη στελεχών του κρατικού καναλιού που πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, υπό την Προεδρία του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης Σταύρου Καπάκου. Ο Βασίλης Ταλαμάγκας, χρημάτισε επί πολλά έτη Γενικός Διευθυντής στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αθήνα 9.84 (σ.σ. επιλογή επί δημάρχιας Δ. Αβραμόπουλου), ενώ το τελευταίο διάστημα έπαιζε σημαντικό ρόλο στον τηλεοπτικό σταθμό SBC».
Το επίσημο δελτίο τύπου του ορισμού του στη θέση του διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ.. σημειώνει επιπλέον ότι «η τοποθέτηση του κ. Ταλαμάγκα δεν επιφέρει επιπλέον μισθολογικό κόστος για την ΕΡΤ, καθώς διετέθη με απόσπαση, βάσει της υπ’ αριθμ. 10121/19-06-16 ΚΥΑ».
Στην πραγματικότητα ο κ. Ταλαμάγκας είναι -άγνωστο από πότε- δημοτικός υπάλληλος στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας με πρόεδρο τον Γ. Πατούλη) αποσπάστηκε στη Γ.Γ. Ενημέρωσης του υπουργείου Επικρατείας και από εκεί ξανα-αποσπάται στην ΕΡΤ.
Τώρα αν ρωτάτε πώς γίνεται να εργάζεται στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και παράλληλα σε κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες κ.λπ, δεν είμαι σε θέση να σας ενημερώσω...
Πάντως, σιδεροκέφαλος στη νέα του δημόσια θέση.

Δημήτρης Τρίμης (Εφσυν)