ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

«Οχι» από το Συμβούλιο Εφετών στην έκδοση Μπόμπολα

Nα μην εκδοθεί στην Κύπρο ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας που απέρριψε σχετικό αίτημα των δικαστικών αρχών της Μεγαλονήσου.
Το δικαστικό συμβούλιο -που προχώρησε και στην άρση του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα- έκρινε ότι ο Λ. Μπόμπολας δεν πρέπει να εκδοθεί στην Κύπρο σχετικά με τη γνωστή υπόθεση με μίζες που φέρεται να δόθηκαν ώστε να ευνοηθεί η εταιρία του στα έργα του ΧΥΤΑ Πάφου και του ΧΥΤΥ Κόσιης στη Λεμεσό.
Ο Λεωνίδας Μπόμπολας είχε συλληφθεί στα τέλη Μαρτίου καθώς εναντίον του εκκρεμούσε.. διεθνές ένταλμα σύλληψης. Τότε ο πρόεδρος της εταιρείας Helector είχε οδηγηθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα (δακτυλοσκόπηση) και τον φωτογράφισαν.
Οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι κάποια από τα αδικήματα που του αποδίδουν οι Κύπριοι.. έχουν τελεστεί στην Ελλάδα άρα δεν έχουν δικαιοδοσία τα κυπριακά δικαστήρια αλλά τα ελληνικά.