ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Συμφωνεί ο Νίκος Ανδρουλάκης;


Μεγάλη στεναχώρια και δυσφορία κυριάρχησε στα κοινωνικά δίκτυα από το «όλον» ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία - παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή. Κι ενώ οι καθαρά φιλοευρωπαικές και υπέρ της αναγκαίας προσπάθειας τερματισμού του καταστροφικού πολέμου θέσεις του πρώην πρωθυπουργού δεν απέχουν θεωρητικά ούτε εκατοστό από τις αντίστοιχες θέσεις του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, η επιμονή προσκόλλησης στο άρμα Μητσοτάκη δυναμιτίζει ξανά τις λιγοστές έστω προσπάθειες διαφοροποίησης του νέου αρχηγού κ. Ανδρουλάκη.
Είναι αξιοσημείωτο δε ότι η κριτική στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, δεν έγινε απευθείας στην ομιλία Κώστα Καραμανλή που διαφοροποιήθηκε από την στάση της απόλυτης προσκόλλησης στο άρμα των ΗΠΑ. Η κριτική εκτοξεύτηκε αποκλειστικά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και όσων «τόλμησαν» να επισημάνουν την ηχηρή διαφοροποίηση. Είναι βέβαια αστείο να μιλάνε στελέχη του ΠΑΣΟΚ για μεγάλες αγάπες που δεν κρύβονται μόνο και μόνο για να καλύψουν την πλήρη ταύτιση της Χαρ. Τρικούπη με την κυβέρνηση.
Ας όψονται όμως η «σκευωρία» Novartis και τα μεγάλα κόκκινα δάνεια που επιβάλλουν άλλες προτεραιότητες για το κεντρώο κόμμα που πάση θυσία θέλει αρραγές το αντισύριζα μέτωπο. Το είδαμε στις χλιαρές αντιδράσεις π.χ. στα θέματα παιδείας και υγείας το βλέπουμε τώρα και στη στάση απέναντι στην ομιλία Καραμανλή.
Οσο για τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αυτά προτίμησαν τη «σιωπή των αμνών» συνεχίζοντας τη θριαμβολογία για την αποστολή αρμάτων στην Ουκρανία και αγνοώντας όχι μόνο τις αντιρρήσεις της πλειοψηφίας των πολιτών και στελεχών του στρατού αλλά και τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να προκύψουν για τη χώρα.
Η στενή κυβερνητική συμπόρευση ΝΔ -ΠΑΣΟΚ τόσων χρόνων έχει όπως φαίνεται εγκατασταθεί για τα καλά και στη νέα «πνοή» του κόμματος.
Α.Ψ. / ΕφΣυν