ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

H μεγάλη «μεταγραφή»


Σχεδόν ταυτόχρονα με την επιστροφή της Premier League στην Nova, έγινε και εκείνη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Μετά από μια πολυετή θητεία στην Cosmote TV ο sportcaster θα είναι και πάλι στην συνδρομητική πλατφόρμα του United Group, κάνοντας την αρχή με την περιγραφή του αποψινού αγώνα της Εθνικής με την Βόρεια Ιρλανδία, στις 21.45, για το Nations League. Μαζί του, στον σχολιασμό, θα βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαϊδης.
«Νιώθω μεγάλη τιμή που από σήμερα ανήκω στο δυναμικό των καναλιών Novasports. Είναι ταυτόχρονα και μεγάλη μου χαρά που έπειτα από οκτώ χρόνια γυρίζω σε ένα κανάλι όπου πέρασα υπέροχα για σχεδόν μία δεκαετία. Η παρουσία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League, για τις επόμενες έξι σεζόν στα κανάλια Novasports είναι μια μεγάλη επαγγελματική πρόκληση, που ήταν αδύνατο να μην αποδεχτώ. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά», δήλωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την επιστροφή του στη Nova.