ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μελισσινός


Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μελισσινός. Ήταν 67 ετών κι έκανε εκπομπές τα τελευταία 15 χρόνια στον Rock FM 96.9. Προς το παρόν είναι άγνωστη η αιτία του θανάτου του.
«Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο», γράφουν στη σελίδα του στα σταθμό. «Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο». Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο. Έζησε και δούλεψε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία.
Ο Γιώργος Μελισσινός ασχολιόταν παράλληλα με τη σκηνοθεσία και την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, ήταν η «φωνή» πολλών γνωστών διαφημιστικών σποτ, του Big Brother, αλλά και διευθυντής σε περιοδικά.
«Η μοίρα πάτησε ξαφνικά το mute. Ο Γιώργος Μελισσινός δεν είναι πια εδώ... Έφυγε από κοντά μας χθες. Καλό ταξίδι Γιώργο», δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του 969 Rock FM, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.