ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με τον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου


Για άλλα δύο χρόνια ανανέωσε τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου που θα συνεχίζει να παρουσιάζει το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», αλλά και πολιτικές εκπομπές.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού:
"Ο ANT1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο πολύπειρος και διακεκριμένος δημοσιογράφος θα βάζει την έγκυρη υπογραφή του στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω», αλλά και πολιτικών εκπομπών, αφού η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να έχει εκλογικό ενδιαφέρον. Έχοντας γράψει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της τηλεόρασης και της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου με το κύρος, την αξιοπιστία και τη σημαντική, πολυετή και μακρά πορεία του, θα συνεχίσει να φέρνει στην πρώτη γραμμή την πραγματική και έγκυρη είδηση".