ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Eπιλέξτε: Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής


«Κίνημα Αλλαγής» ή «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» θα κληθούν να επιλέξουν τα μέλη του κόμματος στις κάλπες της Κυριακής. Η πρώτη ονομασία συνοδεύεται με το σύμβολο που ήδη κατείχε το κόμμα τα τελευταία χρόνια που μετονομάστηκε από Δημοκρατική Συμπαράταξη σε Κίνημα Αλλαγής, ενώ η δεύτερη συνοδεύεται από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
Πάντως οι μέχρι τώρα διαρροές ήθελαν τα δύο ονόματα που θα μπουν στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής να είναι «ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη» και «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής», κάτι που τελικά δεν προκρίθηκε. Δεδομένων των δυο τελικών επιλογών που προκρίθηκαν, η ονομασία «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» αναμένεται να συγκεντρώσει εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό και θα είναι το νέο όνομα του κόμματος από την Κυριακή το βράδυ.
Αυτό διότι η πρόταση είναι συνδυαστική και εμπεριέχει την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ που είχε ήδη εισηγηθεί με την υποψηφιότητα του στις εσωκομματικές εκλογές ο Ν. Ανδρουλάκης (όπως και σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι), ενώ διατηρώντας και την ονομασία του Κινήματος Αλλαγής «καλύπτει» και τις συνεργαζόμενες πλευρές που αποτέλεσαν τη διεύρυνση.