ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha απόψε ο Τσίπρας


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει σήμερα, Τετάρτη , συνέντευξη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha, στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.
Ο Τσίπρας θα μιλήσεις για όλα τα θέματα επ΄ευκαιρία και της κατάθεσης της τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Βουλή, για την προστασία των καταναλωτών και των επιχειρήσεων που απειλούνται με διακοπή ρεύματος εξαιτίας της αδυναμίας τους να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.
Η νομοθετική πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβλέπει την απαγόρευση της διακοπής ρεύματος σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν την προσαύξηση λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής έως ότου εκδοθούν οι δικαστικές αποφάσεις των προσφυγών κατά της ρήτρας.
Η τροπολογία, που υπογράφεται από σύσσωμη την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.