ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

«Όταν μου γυρίζει το μάτι με τον Μπογιόπουλο...»


Ο Νίκος Μπογιόπουλος αρέσει ως δημοσιογράφος στο αφεντικό τού Real fm, τον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά είναι φορές που ακούγοντάς τον στη βραδινή εκπομπή του τού γυρίζει το μάτι και τότε αλλάζει σταθμό! Το ομολόγησε ο ίδιος –έχοντας εύθυμη διάθεση είναι αλήθεια– με αφορμή το σχόλιο που έκανε η Κάτια Μακρή στην πρωινή συμπαρουσία τους στον Real, αναφερόμενη στην κατάταξη της Ελλάδας στις χαμηλές θέσεις παγκοσμίως ως προς την ελευθερία του Τύπου. Με τόσα ραδιόφωνα, κανάλια, εφημερίδες, δεν είναι δυνατόν, όπως είπε, να βρισκόμαστε στον 108η θέση. Ο Χατζηνικολάου πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο δικό τους ραδιόφωνο που «το έχει παραχέσει με την ελευθερία του Τύπου!» –έτσι ακριβώς το είπε, και μάλιστα δυο φορές…
«Εδώ ακούγονται όλες οι φωνές» ανέφερε και σημείωσε ότι υπάρχει στον Real συνολικά ένα δεκάωρο εκπομπών στις οποίες βγαίνουν οι ακροατές και λένε ό,τι θέλουν, «ορισμένες φορές τόσο ελεύθερα που ανησυχούμε ότι θα φάμε πρόστιμα από το ΕΣΡ».
Εκεί έκανε την αναφορά του στον Μπογιόπουλο...

«Είναι φίλος μου ο Νίκος και θέλω να μείνει στον σταθμό»

Το βράδυ επιστρέφοντας σπίτι μετά το δελτίο τού Αντένα ο Νίκος Χατζηνικολάου ακούει Μπογιόπουλο «που παίζει τα τραγούδια τού ΕΑΜ ΕΛΑΣ…, η επανάσταση είναι έτοιμη να ξεκινήσει κ.λπ., κ.λπ.» Και χαμογελώντας πρόσθεσε κάτι που θα μπορούσε να εκληφθεί ως σοβαρό: «Επειδή είμαι καλός άνθρωπος καμιά φορά γυρίζω στον Ελληνικό γιατί είναι φίλος μου ο Νίκος και θέλω να μείνει στον σταθμό. Οπότε μόλις δω ότι γυρίζει το μάτι μου από την επανάσταση, λέω ας βάλουμε λίγο Ελληνικό». (Ελληνικός είναι ο μουσικός σταθμός τού συνιδιοκτήτη τού Real Group)
«Εμένα μου αρέσει» σχολίασε η Κάτια Μακρή και εκεί ο Χατζηνικολάου κόλλησε το δικό του σχόλιο: «Και εμένα μου αρέσει... Να βασανίζουμε μου αρέσει. Πέρα του ότι τον αγαπάω (τον Μπογιόπουλο), γιατί είναι από τα πιο έντιμα, καθαρά άτομα στον χώρο μας, είναι και πάρα πολύ καλός επαγγελματίας –μια από τις πιο ενδιαφέρουσες απόψεις και αναλύσεις στην ελληνική δημοσιογραφία».

-από το Harddog