ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Τον σταυρό μας και... βοήθειά μας, κύριε Οικονόμου


«Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κι αρκετοί... σταυροκοπηθήκαμε. Μετά τον Στέλιο Πέτσα, που υποστήριξε.. χθες ότι οι πλημμύρες στην πυρόπληκτη Εύβοια δεν πρέπει να συνδέονται με τα καμένα, αψηφώντας τον νόμο της βαρύτητας («οι ζημιές είναι χαμηλά, προς τη θάλασσα, μην τα συνδέουμε»), τη σκυτάλη στο... επιτελικό κράτος πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος από την πλευρά του επικαλέστηκε τα... θεία.
«Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς», δήλωσε ο κ. Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κι αρκετοί... σταυροκοπηθήκαμε.
Ούτε με τον Θεό ούτε με τη φύση μπορεί να τα βάλει κανείς, αλίμονο. Κάθε κάτοικος της Εύβοιας, όμως, που έζησε δεύτερο εφιάλτη σε διάστημα λίγων μηνών, έχει δικαίωμα να τα βάζει με την κυβέρνηση και να νιώθει ανοχύρωτος και μόνος σε μια άνιση μάχη.
Άλλωστε, την καθυστέρηση των αντιπλημμυρικών έργων έσπευσε να δικαιολογήσει ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, λέγοντας πως «είναι αδύνατον ακόμη και αν γίνουν απευθείας αναθέσεις μελετών και έργων να υλοποιηθούν σε λιγότερο από έναν χρόνο».
Για λίγους ακόμη μήνες λοιπόν, ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας...
- από το newpost