ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή» – Τι ετοιμάζει ο δημοσιογράφος


Ένας «ξένος» βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ανάμεσα στους σημαντικούς προσκεκλημένους στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή». Ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε το παρών διότι εδώ και.. μήνες, σε απόλυτη συνεννόηση με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ και 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδος στην ΕΟΚ με προσωπική σφραγίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Το ντοκιμαντέρ έχει αποκλειστικό θέμα την επιμονή του Σερραίου πολιτικού προς τον ευρωπαϊκό δρόμο της Ελλάδος και τις προσπάθειες που έκανε έως ότου πάρει την πολυπόθητη έγκριση.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι το πρόσωπο που επέλεξε το Ίδρυμα για να ετοιμάσει το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα εστιάζει σε δηλώσεις, συνεντεύξεις και ομιλίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή από την δεκαετία του 50′ που έγινε πρωθυπουργός έως και την υπογραφή ένταξης της Ελλάδος στην ΕΟΚ το 1981.
- πηγή: topontiki