ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Πορτοσάλτε για διαγραφή από ΕΣΗΕΑ: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»...


Την πλήρη αδιαφορία του για την διαγραφή του από την Ενωση των δημοσιογράφων της Αθήνας (ΕΣΗΕ) αλλά και την συνολική απαξίωσή του για το σωματείο εξέφρασε ο Άρης Πορτοσάλτε..«Να πετάξω μία ατάκα. Μπορώ να δημοσιογραφώ δόξα τω Θεώ, να έχουμε υγεία, χωρίς να είμαι μέλος της Ένωσης Συντακτών. Υπάρχουν δημοσιογραφικά μαγαζιά όπως ο ΣΚΑΪ», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος κατά την καθιερωμένη παρουσία του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».
Όταν οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής, Οικονόμου και Αναστασοπούλου, του έδειξαν ότι είναι πρωτοσέλιδο στην «Αυγή», ο Άρης Πορτοσάλτε έσπευσε να σχολιάσει: «Είμαι μεγάλο θέμα».
Στην συνέχεια όμως, εμφανώς θυμωμένος με τη διαγραφή του, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς την ΕΣΗΕΑ:
«Και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες: Είτε με διαγράψει, είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου. Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι. Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα», σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε.
Βέβαια η ΕΣΗΕΑ προχώρησε στην διαγραφή του απεργοσπάστη δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ καθώς δούλευε σε ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων.
 Συγκεκριμένα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε να διαγράψει οριστικά τον Άρη Πορτοσάλτε. Δείτε τι έγραφε στο twitter τον Ιούνιο ο Αρης Πορτοσάλτε για την απεργία που είχε κηρύξει η ΕΣΗΕΑ και οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, αντιτασσόμενες στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις: