ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Στην κούρσα και ο Παύλος Χρηστίδης, φημολογία και για Γιώργο Παπανδρέου


Τρέχουν οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, καθώς ο εκπρόσωπος του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης δήλωσε -μετά τους Παύλο Γερουλάνο και Βασίλη Κεγκέρογλου- ότι καταθέτει υποψηφιότητα για.. την προεδρία του Κινήματος.
Πρόκειται για την τρίτη υποψηφιότητα μετά την αιφνίδια ασθένεια της Φώφης Γεννηματά και την απόσυρσή της από την διεκδίκηση της ηγεσίας. Ο κ. Χρηστίδης πρόκειται να παραιτηθεί από εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και έστειλε σχετική επιστολή στην αρμόδια επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.
Τη θέση του προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, όπως είναι γνωστό μέχρι τώρα διεκδικούν έξι πρόσωπα: Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Καστανίδης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Χρηστίδης που ήταν ο τελευταίος που εκδήλωσε την πρόθεσή του να διαδεχθεί τη Φώφη Γεννηματά.
Σήμερα αποφασίστηκε να δοθούν ακόμη δύο ημέρες για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής.  
Σύμφωνα με έντονη φημολογία που διακινείται την τελευταία ώρα και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής. 
Μάλιστα, κάποιοι συνδέουν και την παράταση του χρόνου υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ με την πιθανότητα να είναι υποψήφιος για την προεδρία και ο Γιώργος Παπανδρέου.