ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Πορτοσάλτε: Ή εμβόλιο ή θα υπογράφεις πως δεν θα μπεις σε ΜΕΘ!


Νέα τηλεοπτική παράσταση έδωσε το πρωί της Τρίτης ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, καθώς ζήτησε οι ανεμβολίαστοι να υπογράφουν πως δεν θα νοσηλευτούν σε ΜΕΘ. Ο ίδιος προ.. λίγων ημερών είχε ζητήσει να μην δίνεται σύνταξη... στους ανεμβολίαστους.
Συγκεκριμένα ο Πορτοσάλτε μιλώντας χθες στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» είπε: «Εάν τώρα πω εγώ και λίγο προβοκατόρικα: Θα υπογράψεις ότι δεν κάνεις εμβόλιο και πως παίρνεις όλη την ευθύνη πάνω σου (σ.σ ότι δεν θα μπεις σε ΜΕΘ). Με στόχο να υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για άλλους ασθενείς, πέραν του κορωνοϊού. Τι θα γίνει; Θα γράφουν πάλι ο Πορτοσάλτε είπε…».
Οταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Αναστασοπούλου τον ρώτησε «εσύ τι περιμένεις τώρα, ότι ο ανεμβολίαστος θα υπογράψει ότι “εάν χρειαστώ ΜΕΘ δεν θα μπω σε ΜΕΘ;”», ο Πορτοσάλτε απάντησε: «Δεν κατάλαβα. Όταν υπάρχει εμβόλιο διαθέσιμο…». 
Ακόμα και στο ερώτημα «Δεν μπορείς να αφήσεις τον άλλον να πεθάνει, Δηλαδή ο γιατρός θα παραβιάσει τον ιατρικό του όρκο και θα τον αφήσει να πεθάνει; Όταν πεθαίνει ο άλλος τι θα του πεις; Κάτσε έξω;», ο Πορτοσάλτε συνέχισε: «Δεν θα έμπαινε εάν εμβολιαζόταν».