ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Αγωγή Τράγκα κατά του προέδρου και των μελών του ΕΣΡ


Αγωγή εναντίον του προέδρου και των μελών του ΕΣΡ, ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε ο Γιώργος Τράγκας. Ο επικεφαλής του Κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" (ΚΕΛΑΝ) και.. βετεράνος δημοσιογράφος, ζητά από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΣΡ (με αφορμή τα πρόστιμα που επέβαλλαν σε περιφερειακούς σταθμούς και ιστοσελίδες που μετέδιδαν την εκπομπή του) συνολικά 4.500.000 ευρώ ( 500.000 από τον καθένα) για προσβολή της προσωπικότητας και για συμμετοχή σε ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του με στόχο την πολιτική και επαγγελματική εξόντωσή του.
Ο Γ. Τράγκας καταγγέλλει «τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΣΡ, για άσκηση τρομοκρατίας εις βάρος μικρών ραδιοφωνικών σταθμών με εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα, κατά πλήρη παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας για το σύνολο των κατηγοριών, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει αρχικά η προβλεπόμενη σύσταση».
Ο Τράγκας τονίζει στην αγωγή του, ότι ενώ «οι σταθμοί αυτοί δεν ήταν καν υπότροποι τιμωρήθηκαν με βαρύτατα πρόστιμα». Σε προσφυγές και ένδικα μέσα θα καταφύγει  και σε ευρωπαϊκούς θεσμούς.
- πηγή: zougla