ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Θα ανακαλέσουν την άδεια του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5»;


Aίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις της Ομάδας Εργασίας για τη ραδιοφωνία που συστάθηκε σύμφωνα με την απόφαση 1471/25.6.2021 της Προεδρίας της Κυβέρνησης και.. τις εντολές του (τότε) αρμόδιου Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Θοδωρή Λιβάνιου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του e-tetradio, η εν λόγω Ομάδα Εργασίας, η οποια έχει ήδη πραγματοποιήσει έξι συνεδριάσεις, έχει ήδη καταλήξει στις αρχικές της προτάσεις. Μάλιστα φαίνεται να προκρίνεται η άποψη ότι οι σταθμοί που θα είναι υποψήφιοι για να αδειοδοτηθούν θα πρέπει να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με το εταιρικό τους σχήμα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-tetradio, γίνεται ειδική μνεία στα ραδιόφωνα των κομμάτων. Εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες, αποκλείονται από τη διαδικασία γιατί «δεν είναι νοητή η λειτουργία τους, δεδομένων των συνταγματικών υποχρεώσεων πολυφωνίας». Αφήνοντας, έτσι, εκτός διεκδίκησης άδειας τον 105.5 Στο Κόκκινο, που ανήκει σε Α.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, και το ΑΡΤ 90.6 που ανήκει απευθείας στο ΛΑ.Ο.Σ.