ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ο επιλεκτικός Δημήτρης Καμπουράκης


Για την απόφασή του να μην πάρει αστυνομική φρουρά, και την τηλεοπτική του αποχή μετά το κλείσιμο του MEGA μίλησε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην εκπομπή «Όλα Γκουντ»..«Στη γενιά των social media συμβαίνει να μην αρέσουν σε κάποιους οι απόψεις σου. Είναι λίγο φοβιστικό η αλήθεια είναι αυτό και λίγο απρόσμενο. Δηλαδή όταν πρωτοξεκίνησε αυτό λες, "που ζούμε;". Μετά το συνηθίζεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
«Φυσικά και έχω φοβηθεί για τη σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις πάνω στον τρελό. Ξέρω και άλλους συναδέλφους που πήραν αστυνομικό για αυτόν τον λόγο. Εγώ δεν ήθελα ποτέ, δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα. Κυκλοφορώ στον δρόμο, προσέχω λίγο, εντάξει, δεν μπορείς να ζεις και με αυτό», συνέχισε.
«Για δυο τρία χρόνια σταμάτησα από την τηλεόραση όταν έκλεισε το MEGA. Ήμουν και λίγο επιλεκτικός, μου έκαναν κάποιες ψευτοπροτάσεις από δω και από κει, δεν ξέρω γιατί αλλά τα άφησα για λίγο», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.