ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Η Ενωση Συντακτών διέγραψε οριστικά τον Αρη Πορτοσάλτε


Εκτός ΕΣΗΕΑ βρίσκονται ο Άρης Πορτοσάλτε και άλλοι έξι δημοσιογράφοι για απεργοσπαστική δραστηριότητα, σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα,.. το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης για απεργοσπασία, μετά από την πανελλαδική απεργία που είχε πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2021 ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ διεγράφη οριστικά, ενώ το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την προσωρινή διαγραφή (από 4 έως 8 μήνες) για τους δημοσιογράφους Νίκο Ευαγγελάτο, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, Βασίλη Παπαδρόσο, Βασίλη Χιώτη, Νίκο Υποφάντη και Νότη Παπαδόπουλο.
Δείτε τι έγραφε στο twitter τον Ιούνιο ο Αρης Πορτοσάλτε για την απεργία που είχε κηρύξει η ΕΣΗΕΑ και οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, αντιτασσόμενες στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις.