ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Οι γερμανικές εκλογές και το «Voice» έφεραν μπροστά τον ΣΚΑΪ


Για μια ακόμη φορά η πολιτική επικαιρότητα έφερε τηλεθέαση στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Ο ΣΚΑΪ ήταν ένας από τους λίγους τηλεοπτικούς σταθμούς που έβγαλαν ειδική εκπομπή για τις.. γερμανικές εκλογές, μαζί με το Open και την ΕΡΤ1, κάτι που του βγήκε σε καλό.
Η έκτακτη ροή του σημείωσε 18,5% στο σύνολο και 10,5% στο 18-54, έχοντας πολλαπλάσια νούμερα από εκείνη της ΕΡΤ1, που έπαιζε στις ίδιες ώρες και συγκέντρωσε μόνο 4,1% και 1,9% αντίστοιχα. Στα ίδια χαμηλά επίπεδα και η εκπομπή του Open, που βγήκε στο prime time και σημείωσε 4,3% στο σύνολο και 3,6% στο 18-54.
Ωστόσο το «The Voice» ήταν εκείνο που συνέβαλε τα μέγιστα στις πρωτιές του ΣΚΑΪ, με 25,6% σε όλες τις ηλικίες και 22,2% στο «δυναμικό κοινό. Το κανάλι του Νέου Φαλήρου τερμάτισε στην κορυφή στο 24ωρο και στο prime time, και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού, με τον Alpha (24ωρο) και το Mega (prime time) να ακολουθούν δεύτεροι.
Όσο για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, άνοδος για τη ζώνη των «8», με τη Σία Κοσιώνη να ανεβαίνει πρώτη στο σύνολο και τους Σπύρο Λάμπρου και Κατερίνα Παναγοπούλου να σημειώνουν διψήφιους μέσους όρους, σε σύνολο και 18-54. Αντιθέτως, «απώλειες» κατέγραψε η ζώνη των «7», με τον Νίκο Μάνεση, τη Ρίτσα Μπιζόγλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο να κινούνται όλοι τους πτωτικά.
-από το e-tetradio