ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ποιος είναι αυτός και ποιος ο άλλος;


Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος επανέρχονται δριμύτεροι στην ΕΡΤ1, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στις 00:15, με νέα επεισόδια, πανέτοιμοι να προσεγγίσουν με χιούμορ τα πάντα,.. αρχής γενομένης από τους ίδιους τους εαυτούς τους. Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν κάνει ο αγαπημένος ποπ καλλιτέχνης Πασχάλης.
Ο διαχρονικός καλλιτέχνης μιλάει για τα 55 χρόνια που συμπλήρωσε στη μουσική, για τις θαυμάστριες που τον κυνηγούσαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, για τη μοίρα και τον ρόλο που έπαιξε στην πορεία της ζωής του, αλλά και για την καριέρα εργοστασιάρχη με πλαστικές σακούλες, που ξεκίνησε μετά τους Olympians, την οποία, ωστόσο, δεν έμελλε να ολοκληρώσει…
Παραδέχεται πως η εικόνα της γυναίκας του έχει παρεξηγηθεί από το κοινό, εκφράζει με ειλικρίνεια τη γνώμη του για τον Toni Sfino και μας εξηγεί πώς αντιλαμβάνεται, πλέον, τον ρόλο του ως παππού.
Δηλώνει υπερήφανος για τη συνεργασία με την κόρη του στο τελευταίο του τραγούδι «Ή εσύ ή εγώ» και μας τραγουδάει με την κιθάρα του ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αγαπάς.

Ανάμεσα στους ξεχωριστούς καλεσμένους της εκπομπής, τη νέα σεζόν, είναι οι Κωνσταντίνος Τζούμας, Ναταλία Δραγούμη, Θοδωρής Παπαλουκάς, Άκης Σακελλαρίου.
(Όσο για το ποιος είναι αυτός και ποιος ο άλλος, σίγουρα θα το απαντήσει αυτός. Ή ο άλλος…)
Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή