ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Σκέψεις για έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας από τον Χρήστο Ράπτη


Ετοιμάζεται και βγαίνει στα περίπτερα μέχρι το τέλος της χρονιάς η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα που έχει ήδη προαναγγελθεί. Το φύλλο έχει ήδη στελεχωθεί και ξεκινούν τα δοκιμαστικά ώστε το φύλλο.. να κυκλοφορήσει πάνω στις εξελίξεις και τις εσωκομματικές διαδικασίες σχετικά με την εκλογή νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.
****
Της νέας εκδοτικής προσπάθειας ηγείται ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης που προχωράει με τη βασική ομάδα των συνεργατών του εκ των οποίων οι περισσότεροι προέρχονται από το κανάλι. Επικεφαλής της προσπάθειας είναι ο Γιάννης Πολίτης.
****
Πάντως όπως γράφει το media.gr, σκέψεις για έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας κάνει εσχάτως και ο Χρήστος Ράπτης του ομίλου του iefimerida. Kαι ας μην ξεχνάμε πως πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου ο «εφημεριδάς» Θανάσης Τσεκούρας με ό,τι και αν σημαίνει αυτό.
****
Ο Θανάσης Τσεκούρας, που έχει περάσει από επιτελικές θέσεις πολλών εφημερίδων, αποχώρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» όπου κατείχε τη θέση συμβούλου έκδοσης στο κυριακάτικο φύλλο και αρθρογραφούσε στο σάιτ protothema.gr. 
****
Την θέση του Θανάση Τσεκούρα ως σύμβουλος έκδοσης στο «Πρώτο Θέμα» πήρε ο Στέφανος Τζανάκης που έχει περάσει και αυτός από πολλές εφημερίδες. Ηταν στα ΝΕΑ του ΔOΛ, στο Εθνος του Μπόμπολα και μετέπειτα του Σαββίδη, τον Ελεύθερο Τύπο κ.α.