ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Νέο think tank με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη


Στήνεται καινούργιο Ινστιτούτο Ερευνών με προοδευτικό πρόσημο και με την έναρξή του να υπολογίζεται για τον Δεκέμβριο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα είναι κάτι σαν το «διαΝΕΟσις» που.. έχουν δημιουργήσει οι φιλελεύθεροι, αλλά αυτό διαφοροποιείται γιατί θα είναι σαφώς πιο εναλλακτικό.
Στόχος του η προώθηση προοδευτικών αντιλήψεων στην κοινωνία, στην οικονομία και την πολιτική. Ιδέες κι έρευνα στο επίκεντρο με την υποσημείωση ότι το Ινστιτούτο δεν θα ασχολείται με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Επικεφαλής του θα είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Οπως καταλαβαίνετε ο Γαβριήλ θα συνεχίσει να μην ανακατεύεται με την πολιτική, έστω κι αν διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα. Θα συμμετέχουν συνεργάτες του Σακελλαρίδη από τη Διεθνή Αμνηστία, δημοσιογράφοι, παιδιά από ΜΚΟ κ.ά.
Το όνομα του think tank δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί (αν και μάλλον έχουν καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο) και τη χρηματοδότησή του ανέλαβε ο Δημήτρης Μάρης της 24Media.
Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν