ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Επενδύει στο Vice ο Θοδωρής Κυριακού


Ισχυροποιούνται οι δεσμοί ανάμεσα στους δύο ομίλους, οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους από το 2014. Όπως ανακοίνωσε το Antenna Group, μαζί με άλλους επενδυτές όπως η Lupa Systems ..του James Murdoch, η TPG, η TCV και η Sixth Street, συμμετείχε στον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης του Vice Media Group που συγκέντρωσε 135 εκατομμύρια δολλάρια. H ανακοίνωση του ομίλου του Θοδωρή Κυριακού αναφέρει:
"Η νέα αυτή επένδυση υπογραμμίζει την επιτυχημένη στρατηγική συνεργασία του Ομίλου ANTENNA με τον παγκόσμιο οργανισμό VICE Media που απευθύνεται στα νεανικά κοινά.
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και η VICE Media συνεργάζονται από το 2014. Η VICE Media δημιουργεί νεανικό, συναρπαστικό, πρωτότυπο, αυθεντικό και βραβευμένο περιεχόμενο, που διανέμεται μέσω του δικτύου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η VICE Greece έχει παραγάγει περισσότερες από 240 ώρες πρωτογενούς υλικού, ενώ περισσότερα από 2.500 θέματα διοχετεύονται κάθε χρόνο σε όλες τις πλατφόρμες.
Η ηγετική παρουσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στις περιοχές της νοτιοανατολικής και κεντροανατολικής Ευρώπης, καθώς και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, επέτρεψε στη VICE Media να επεκταθεί επιτυχώς στην Ελλάδα, στη Σερβία και τη Ρουμανία, με στόχο να ηγηθεί της επέκτασης του VICEσε ολόκληρη την περιοχή, μέσα από διάφορες πλατφόρμες.
Η τελευταία αυτή κίνηση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στο όραμα της VICEMedia, που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται, δημιουργώντας και παρέχοντας κορυφαίο περιεχόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο".