ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Το NEWS 24/7 συμμετείχε στην Παγκόσμια Ημέρα Ειδήσεων


Στο πλαίσιο της ένταξης της 24 MEDIA στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εκδοτών Ειδήσεων (WAN-IFRA World Association of News Publishers), το ειδησεογραφικό site του ομίλου, NEWS 24/7 συμμετείχε.. στην Παγκόσμια Ημέρα Ειδήσεων (World News Day) μεταφέροντας το μήνυμα #JournalismMatters και αναδεικνύοντας τη σημασία της αξιόπιστης δημοσιογραφίας πάνω στην κλιματική κρίση.
Οι διοργανωτές της Παγκόσμιας Ημέρας Ειδήσεων, το World Editors Forum (WEF) και Ίδρυμα Καναδικής Δημοσιογραφίας (CJF), στόχευαν να ενώσουν περισσότερους από 300 ειδησεογραφικούς οργανισμούς, για να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η αξιόπιστη δημοσιογραφία έχει σημασία εάν οι άνθρωποι λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις για το μέλλον του πλανήτη μας.
Στο πλαίσιο αυτό, το NEWS 24/7 δημοσιευσε αρθρογραφία πάνω στην κλιματική αλλαγή και πως επηρεάζει την αύξηση της μετανάστευσης καθώς και την σημασία της παρακολούθησης των διαστημικών αποβλήτων, η οποία μπορεί να προλάβει σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα.
Το NEWS 24/7 συνεχίζει τη φιλοσοφία του για έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, στα πρότυπα της παγκόσμιας δημοσιογραφίας, με τήρηση της δεοντολογίας και ακούγοντας τις ανάγκες της κοινωνίας για σφαιρική και ψύχραιμη ενημέρωση.