ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021

H Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά


Για πρώτη φορά γιαγιά έγινε η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Η κόρη της, Μαρίνα, γέννησε το πρωί του Σαββάτου, ένα υγιέστατο αγοράκι. Η δημοσιογράφος βρίσκεται στο Άμστερνταμ όπου.. εργάζεται η κόρη της, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της. Η Τσαπανίδου, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία της στα κανάλια του Αμστερνταμ,  έγραψε στο Instagram  λίγες ώρες πριν γεννηθεί ο εγγονός της:
"'Ενας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.
Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.
Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα".