ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Τους έπεσε ο πίνακας του Πικάσο στη συνέντευξη Τύπου [βίντεο]


Φοβερά πράγματα στο επικοινωνιακό σόου που έστησαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Λίνα Μενδώνη. Οι δύο υπουργοί έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την.. είδησης εξιχνίασης της κλοπής σημαντικών έργων τέχνης του Πικάσο και του Μοντριάν από την Εθνική Πινακοθήκη το 2012, ωστόσο, η φιέστα μάλλον προγραμματίστηκε στο… πόδι.
Κάπως έτσι, κι ενώ οι πίνακες είχαν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να πάρουν τα σχετικά πλάνα φωτορεπόρτερ και οπερατέρ, το «Γυναικείο Πρόσωπο»… έπεσε στο έδαφος.
Απτόητος ο υπάλληλος του ΠΡΟ.ΠΟ έσκυψε, έπιασε με τα χέρια του το πολύτιμο έργο τέχνης και το τοποθέτησε στη θέση του σα να μην τρέχει τίποτα.
Σε γενικές γραμμές πάντως ασκείται ήδη κριτική στους δύο υπουργούς για την προχειρότητα με την οποία έγιναν οι ανακοινώσεις, καθώς, ο πίνακες ήταν ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στα φλας, ενώ υπάλληλοι τους έπιαναν με γυμνά χέρια.
efsyn.gr