ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

ΕΡΤ: Αποφασίζουν για το δίδυμο Κοτταρίδη – Πιτταρά


Aνοικτά φαίνεται πως είναι όλα τα ενδεχόμενα στην ΕΡΤ και όσο κι αν προχωράει πιο εύκολα και γρήγορα η ψυχαγωγία, ο τομέας της ενημέρωσης φαίνεται πως έχει μεγαλύτερες δυσκολίες..Ετσι, εκεί που υπήρχαν πολλές σκέψεις για αλλαγή στην πρωινή ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης φαίνεται πως τελικά υπερισχύει το σενάριο της σταθερότητας σε μια ζώνη που θεωρείται η πλέον ανταγωνιστική.
Αρκετές ήταν οι φωνές που ζητούσαν αλλαγή στο δίδυμο της πρωινής ζώνης και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της εκπομπής “Από τις έξι” με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά.
Σύμφωνα με το tinamess, μετά από πολύ σκέψη φαίνεται πως υπερίσχυσε η άποψη να μην υπάρξει αλλαγή στο δίδυμο των παρουσιαστών αλλά να ενισχυθεί η εκπομπή με ένα ακόμη πρόσωπο που αυτή τη φορά θα ανήκει στο γυναικείο φύλο.
Μάλιστα και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν είχε υπάρξει μια ανάλογη σκέψη η οποία ωστόσο ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Αυτή τη φορά όμως τα στελέχη αναζητούν κυρίως εκτός ΕΡΤ το πρόσωπο που θα στελεχώσει την εκπομπή και θα την ενισχύσει με την παρουσία του.