ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Δημοσιογράφος από τον ΣΚΑΪ σφήνα στο δίδυμο της ΕΡΤ


Στην ΕΡΤ την Δευτέρα αποφασίζεται οριστικά αν θα συνδράμει το δίδυμο Κοτταρίδης – Πιτταράς μία γυναίκα δημοσιογράφος προκειμένου να ανανεωθεί η πρωινή εκπομπή. Προβάδισμα έχει.. δημοσιογράφος από τον ΣΚΑΪ, ένα εξαιρετικό κορίτσι το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτω για να μην το «κάψω».
***
Παραμένουμε Ραδιομέγαρο και ξεκαθαρίζουμε: Ο Κωστής Μαραβέγιας θα παρουσιάσει μία πολύ ζωντανή εκπομπή για το ελληνικό τραγούδι, η οποία θα έχει επιθεωρησιακά στοιχεία γι αυτό και αναζητείται ένα πρόσωπο που θα συμμετέχει στη νέα εκπομπή. Από Δευτέρα οι αποφάσεις.
***
Επιπλέον, όπως μαθαίνω, δεν έχει ακόμη γίνει σαφές το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» καθώς μαζί με το «Μουσικό Κουτί», το οποίο είναι σίγουρο, ο λογαριασμός είναι τρεις μουσικές εκπομπές, οι οποίες είναι μάλλον πολλές. Υπομονή ως την επόμενη εβδομάδα αλλά λογικά δεν θα συνεχίζουν η Ναταλία Δραγούμη με τον Μιχάλη Μαρίνο.
***
O Νίκος Κοκλώνης, με φωτογραφία του από την παραλία της Ψαρούς στην Μύκονο ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του «Just the two of us». Το που, μην μου το ρωτάτε, δεσμεύομαι.
***
ΚΟΥΙΖ: Σε ποιον γιο μεγάλου ηθοποιού θα κάνει πρόταση η παραγωγή ενός μουσικού τάλεντ σόου, το οποίο αφού πέρασε από σαράντα κύματα, επιστρέφει από φθινόπωρο στην οθόνη;

-από τη στήλη της Αφροδίτης Γραμμέλη «TV Ο,τι Βλέπεις» / protothema.gr