ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Documento: οι διαφημίσεις που είχε και δεν έχει πια..

Το Documento διαμαρτύρεται για τις διαφημίσεις που του δίνονταν και, ξαφνικά, κόπηκαν μαχαίρι. Στην έκδοση της περασμένης Κυριακής (15/12) η εφημερίδα κυκλοφόρησε χωρίς επ' αμοιβή καταχωρίσεις αλλά μόνο με ορισμένες ανταποδοτικές, όπως έγραψαν οι Zoornalistas (δείτε εδώ). Η εφημερίδα με σχόλιό της αναφέρθηκε πάλι σε προσπάθεια οικονομικού στραγγαλισμού της καθώς, όπως υποστηρίζει, έχει δοθεί εντολή σε μεγάλες εταιρίες που..
δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να μην της δίνουν καταχωρίσεις και για παράδειγμα επικαλείται τον Cosmote που είναι θυγατρική τής Deutsche Telecom.
Για τον Cosmote θυμηθήκαμε ότι στο πρώτο φύλλο του Documento, τον Νοέμβριο του 2016 (φωτο), η διαφήμισή του υπήρχε στην κατά κανόνα ακριβότερη θέση των εφημερίδων μετά την πρώτη σελίδα, δηλαδή στο οπισθόφυλλο. Αναζητήσαμε το ιδιαίτερα αναλυτικό κείμενο που είχε αφιερώσει τότε o Harddog στη νέα εφημερίδα.

- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog EΔΩ