ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Εδώ αφεντικό είμαι εγώ!

Καβγάς on air Παπαδάκη - Ραγκούση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σ’ αυτή την εκπομπή, το παραμυθάκι ότι ο πολιτικός μπορεί να καθορίζει ποιοι θα έρχονται καλεσμένοι στην εκπομπή και ποιοι θα μιλήσουν, αυτά να τα κάνουν ο κ. Γεωργιάδης στη ΝΔ και ο κ. Ραγκούσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ αφεντικό είμαι εγώ με συνεταίρους».
Με αυτό τον τρόπο σχολίασε..
ο τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης τον άγριο καβγά που είχε on air και τηλεφωνικά με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Ραγκούσης δεν θέλησε να κάνει διάλογο από τηλεφώνου, με τον καλεσμένο στην εκπομπή Σπήλιο Κρικέτο, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. και αντιπρόεδρο των αστυνομικών Δυτικής Αττικής, κάνοντας λόγο για ζήτημα δεοντολογίας
«Κύριε Ραγκούση, μου έκανε εντύπωση, επειδή σας γνωρίζω και χρόνια, το γεγονός ότι αρνηθήκατε να ακούσετε και την άποψη του εκπροσώπου των αστυνομικών υπαλλήλων» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον βουλευτή να απαντά:
«Όχι, εγώ δεν αρνήθηκα να ακούσω την άποψη, σε καμία περίπτωση. Εγώ είπα ότι έχω ανταποκριθεί σε μια πρόσκληση να μιλήσω μαζί σας. (…) Δεν ξέρω καν με ποιον μιλώ, δεν έχω καν τηλεόραση. Σας παρακαλώ αυτό να το σεβαστείτε».
Τότε ο Γ. Παπαδάκης ξέσπασε: «Δεν το κάνω (σ.σ. να ενημερώνει τους καλεσμένους για το ποιοι άλλοι θα είναι στην εκπομπή). Δεν ενημερώνω, εγώ προσωπικά, δεν ενημερώνω κύριε Ραγκούση κανέναν! Γιατί, να σας πω “θέλεις να είναι ο εκπρόσωπος των αστυνομικών;”. Τότε πρέπει να με καταγγείλουν οι αστυνομικοί». Μοιραία η ένταση στη συζήτηση κλιμακώθηκε και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
  • Παπαδάκης: «Κύριε Ραγκούση, δεν είναι σωστό να γίνεται μονόλογος. Ξέρετε κάτι; Φέρνετε κι εμένα σε δύσκολη θέση»
  • Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, τώρα να σας πω, εγώ σ’ αυτά ξέρετε, δεν είμαι κανά παιδί, ούτε κανάς χθεσινός».
  • Παπαδάκης: «Ούτε εγώ είμαι χθεσινός! Εγώ είμαι πολύ πιο παλιός από εσάς! Είμαι 45 χρόνια στη δημοσιογραφία».
  • Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω».
  • Παπαδάκης: «Δεν ακούτε τίποτα όμως. Ούτε εμένα δεν ακούτε!»
  • Ραγκούσης: «Τι να ακούσω; Εγώ από το τηλέφωνο δεν πρόκειται να κάνω διάλογο με κανέναν. Κλήθηκα να μιλήσω μαζί σας στο τηλέφωνο».
  • Παπαδάκης: «Τότε ευχαριστώ πάρα πολύ, καλημέρα σας! Εάν δεν θέλετε να μιλήσετε και με τον παρουσιαστή της εκπομπής (σ.σ. στο σημείο αυτό εξαφανίστηκε η φωτογραφία του Γιάννη Ραγκούση από το πλάνο, με τον παρουσιαστή να ζητά να… επιστρέψει). Κύριε Ραγκούση, αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε διάλογο και με εμένα, ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας! Εγώ τι είμαι εδώ; Πασαδόρος της άποψης του Γεωργιάδη ή του Ραγκούση; Δεν είναι αυτό δημοκρατικό».
Ο παρουσιαστής έκλεισε την γραμμή στον Γιάννη Ραγκούση και στη συνέχεια σχολίασε: «Σ’ αυτή την εκπομπή, το παραμυθάκι ότι ο πολιτικός μπορεί να καθορίζει ποιοι θα έρχονται καλεσμένοι στην εκπομπή και ποιοι θα μιλήσουν, αυτά να τα κάνουν ο κ. Γεωργιάδης στη ΝΔ και ο κ. Ραγκούσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ αφεντικό είμαι εγώ με συνεταίρους».