ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Με κανάλι της ΑΕΚ απαντάει ο Δ. Μελισσανίδης...

...στην επικείμενη αγορά της Forthnet /Nova από τον Μαρινάκη

Φωτιά στο (ποδοσφαιρικό) τηλεοπτικό σκηνικό με την «απάντηση» του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη στην επικείμενη αγορά της Forthnet /Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Open TV, αποκάλυψε ότι..
ο Μελισσανίδης είναι έτοιμος να δημιουργήσει το κανάλι της ΑΕΚ και πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς για την αγορά συχνότητας.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, τους τελευταίους μήνες εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τερματίσει τη συνεργασία της με τη Nova εφόσον το συνδρομητικό κανάλι περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το μόνο που μένει να αποσαφηνιστεί είναι το αν θα πρόκειται για κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, ή τοπικής εμβέλειας -στο λεκανοπέδιο της Αττικής- με αναμετάδοση μέσω διαδικτύου ή και του Cosmote TV στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
Θυμιζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Ιβάν Σαββίδης με την τηλεοπτική πλατφόρμα του ΠΑΟΚ, το PAOK TV, στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν.
Επί του θέματος ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα εξής: «Θα γινόταν ούτως ή άλλως το ΑΕΚ TV. Ακόμη και παιχνίδια να μην δείχνει, θα έχει περιεχόμενο από την ομάδα. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να αντιδράσει αν ολοκληρωθεί η αγορά της Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα δούμε τι θα πράξει η ΑΕΚ εφόσον προχωρήσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συνδρομητικού».