ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Αλλάζει εικόνα το HellasJournal του Μιχάλη Ιγνατίου

Το HellasJournal.com, το σάιτ του Μιχάλη Ιγνατίου, αλλάζει την εικόνα του. Η ιστοσελίδα του Μιχάλη Ιγνατίου φιλοδοξεί να δώσει ενα ακόμη καλύτερο δημοσιογραφικό προϊόν. Πιο καθαρό, πιο ευκολοδιάβαστο, πιο… τακτοποιημένο.
Οπως αναφέρεί σχετικό σημείωμα μπορεί το σάιτ να αλλάζει lay out δεν αλλάζει όμως τίποτε από τη δημοσιογραφική του προσέγγιση. Παραμένει πάντα πιστό με επιμονή..
στις αρχές που υπηρετεί. Στην αντικειμενική δημοσιογραφία, στη διασταύρωση της είδησης και το σεβασμό στις πηγές.
«Ήρθε η ώρα να δώσουμε σε εσάς τους χιλιάδες πιστούς μας αναγνώστες, που μας επιβραβεύετε καθημερινά με την προτίμησή σας, ένα ακόμη καλύτερο δημοσιογραφικό προϊόν. ρακτηριστικά
Έχουμε συγκεντρώσει όλες τις παρατηρήσεις σας και έχουμε προσπαθήσει να διορθώσουμε τα λάθη και τις ατέλειές μας.» αναφέρεται χαρακτηριστικά ενώ η ιστοσελίδα ξεκαθαρίζει:
«Το επιτελείο του HellasJournal.com συνεχίζει να εργάζεται καθημερινά σε 24ωρη βάση για να καλύπτει όλα τα σημαντικά γεγονότα, όλες τις πραγματικές ειδήσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, την ομογένεια και όλο τον κόσμο. Πάντα με τον ίδιο ζήλο και την ίδια δημοσιογραφική προσέγγιση.
Εδώ, δεν πρόκειται να διαβάσετε ανυπόστατα κουτσομπολιά και φήμες. Εδώ θα διαβάσετε μόνο διασταυρωμένες πληροφορίες, ειδήσεις και κυρίως αναλύσεις».