ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

«Καμπάνες» στους εκδότες της «Εξπρές»

Με ποινές φυλάκισης τιμωρήθηκαν οι εκδότες της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ, Γιώργος Καλοφωλιάς και Αμαλία Αλίντα Καλοφωλιά, την 13 Δεκεμβρίου 2019 από το Ι΄Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Ο Γεώργιος Καλοφωλιάς καταδικάσθηκε:
Α. σε ποινή 2 ετών και χρηματική ποινή 1500,00 ευρώ, για το αδίκημα της απόκρυψης από.. τον σύνδικο των εμπορικών βιβλίων της εταιρίας, μετά από αυτεπάγγελτη εισαγγελική δίωξη.
Β. σε ποινή 2 ετών και χρηματική ποινή 1.500,00 ευρώ, για το αδίκημα της παρασιώπησης περιουσιακών στοιχείων που εμπίπτουν στην πτωχευτική περιουσία της εταιρίας και ειδικότερα μηχανολογικού εξοπλισμού αξίας άνω των 350.000,00 ευρώ , κατόπιν ασκήσεως μήνυσης από τους εργαζόμενους.
Η Αμαλία –Αλίντα Καλοφωλιά σε ποινή 18 μηνών, για το αδίκημα της απόκρυψης από τον σύνδικο των εμπορικών βιβλίων της εταιρίας.
Κάθε εμπορική πράξη της ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΕ την περίοδο της πτώχευσης ( Απρίλιος του 2013 – Μάιο του 2015) παραμένει και σήμερα στο σκοτάδι. Το λογιστήριο της εταιρείας στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ή την έντυπη μορφή του δεν έχει παραδοθεί από τους – πτωχούς και με την ιδιότητα των φυσικών προσώπων – μετόχους Γ. Καλοφωλιά και Αμαλία-Αλίντα Καλοφωλιά στον Σύνδικο, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία.