ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

«Ιδού το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη»...

Το φως της δημοσιότητας είδαν δυο φωτογραφίες από τον τραυματισμένο από την αστυνομία Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη, μαζί με τους δύο γιούς του στο Κουκάκι.
Τις φωτογραφίες δίνει στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στα όσα ισχυρίζεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Ελληνική Αστυνομία. Σημειώνεται ότι από.. χθες τόσο με ανακοινώσεις όσο και με επίσημες ενημερώσεις το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιχειρεί να διαψεύσει την πραγματικότητα που έχει καταγραφεί σε φωτογραφίες και βίντεο για την αστυνομική επιχείρηση.
Εκτός από τους ισχυρισμούς από πλευράς αστυνομίας, στην ίδια γραμμή βρίσκεται και η κυβέρνηση και κορυφαίους υπουργούς όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης να φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν την ίδια την οικογένεια για σχέση με την κατάληψη.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη.
Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης.
Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη.
Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς...»

Πηγή: efsyn.gr