ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

To τέλος του GNTM είναι το πιο επικό που έχουμε δει ποτέ

Ακόμα κοιτάζονται μεταξύ τους, τα μέλη της επιτροπής και τα κορίτσια που διαγωνίζονταν στο τηλεοπτικό  Greece's Next Top Model, .
Τα έκαναν τόσο μπάχαλο στην τελικό για το καλύτερο μοντέλο το βράδυ της Πέμπτης στο Star που στο τέλος έβγαλαν δύο νικήτριες, χωρίς να το καταλάβουν ούτε καν αυτές, ούτε και οι κριτές, ούτε κι εκείνοι που θα έριχναν τα εφέ και..
τα κομφετί, ούτε και οι τηλεθεατές φυσικά.
Στο τέλος και αφού μεσολάβησε ένα ικανό διάστημα κατανόησης, αγκαλιάστηκαν από χαρά.
Πάντως ο τελικός του Greece's Next Top Model, παρά το φιάσκο με την ψηφοφορία του κοινού, «εκτόξευσε» το Star στην κορυφή.
Τόσο με το ριάλιτι μόδας που έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης, όσο και με τα υπόλοιπα προγράμματά του (ενημερωτικά και ψυχαγωγικά), το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς κυριάρχησε χθες. Το «GNTM» είχε μέσο όρο 33,2% στο σύνολο, «εκθρονίζονας» μάλιστα από την πρώτη θέση τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 για 2,5 μονάδες. Μάλιστα, στις γυναίκες από 18 εως 24 ετών ανέβηκε στο... 89,6%. Πολύ καλές επιδόσεις και για τον Τροχό της Τύχης και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, με αποτέλεσμα ο σταθμός να καταγράψει άνοδο της τάξεως του 8,2% σε σχέση με χθες.
- πηγή: e-tetradio