ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Γιάννης Τζαννετάκος: Oυδεμία ανάμειξη στα της ΕΡΤ

Διαψεύδει τα περί ανάμιξής του στα της ΕΡΤ ο δημοσιογραφος Γιάννης Τζαννετάκος αναφέροντας:
"Εν σχέσει προς εντεινόμενη φημολογία ως προς το πρόσωπό μου σημειώνω τα ακολουθα: Ουδέ καν στοιχειώδεις προϋποθέσεις συντρέχουν ώστε να επιδιώξω ν’αναμειχθώ στα της ΕΡΤ. Ουδέποτε συζήτησα με ουδένα. Ούτε προτίθεμαι. Πολλώ δε μάλλον..
ν’ανταποκριθώ στη σχετική δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος".
***
H Formula 1 επιστρέφει στην πατρίδα των Σένα, Φιτιπάλντι, Πικέ και άλλων μεγάλων πιλότων του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στον πλανήτη, για το Γκραν Πρι της Βραζιλίας στην πίστα του Ιντερλάγκος. Το Γκραν Πρι της Βραζιλίας θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ Sports HD, της ΕΡΤ2, καθώς και από το ert.gr. Τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου θα μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένα στις 18:00.
***
Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και το φιλμικό του έργο, είναι το θέμα του νέου βιβλίου του θεωρητικού του κινηματογράφου Μίμη Τσακωνιάτη, Γιάννης Σμαραγδής: Ο αρχιτέκτονας της ψυχής και υπότιτλο «Καλή σου νύχτα, κυρ’ Αλέξανδρε» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ. Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίουστις 19:00 στη Στοά του βιβλίου.
***
Τέσσερα επεισόδια της εξαιρετικής σειράς ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία πίσω από το μύθο» (Secrets of History: Cracking the case), παραγωγής Γαλλίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 από την Τρίτη 13 έως και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, στις 18:15. Ιστορικά γεγονότα, ανθρώπινα δράματα και μυθικά πεπρωμένα, όλα τα μεγάλα κεφάλαια της Ιστορίας έχουν αφήσει σκιές, αμφιβολίες και άλυτα αινίγματα. Τα συναρπαστικά ντοκιμαντέρ ψάχνουν για τις κρυμμένες αλήθειες πίσω από τους μύθους.