ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Διεύρυνση ΝΔ με Τατσόπουλο και Πανούτσο...

Τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο ενέταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές. Ο πρώτος θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών και ο Πανούτσος στον Δυτικό.
Και οι δύο αποδέχθηκαν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να τη στηρίξουν πλέον και στην..
πράξη. Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε οριστικά από το εν λόγω κόμμα. Η προσέγγισή του με τη ΝΔ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και είχε δώσει άλλωστε το παρών και στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος.
Ο Αντώνης Πανούτσος από την πλευρά του εδώ και καιρό με την πολιτική αρθρογραφία του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του δεν κρύβει τη στήριξη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία. Ο Πανούτσος πολιτεύεται για πρώτη φορά και, όπως χαριτολογώντας λέει κι ο ίδιος, «έφτασε η ώρα από σχολιαστής του παιχνιδιού να μπει επιτέλους και στο γήπεδο».