ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παγώτσης

Eφυγε από τη ζωή ξαφνικά σήμερα το πρωί από έντονο καρδιακό επεισόδιο ένας από τους πιο έγκυρους δημοσιογράφους στο χώρο της Άμυνας, ο γνωστός εκδότης και αρθρογράφος Βαγγέλης Παγώτσης, σε ηλικία μόλις 52 ετών.
Στη διάρκεια της μακράς και αψεγάδιαστης σταδιοδρομίας του στο χώρο της άμυνας και του ειδικού τύπου, εργάστηκε στα..
περιοδικά «Πτήση και Διάστημα», «Στρατηγική», “Cockpit”, «Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια», ενώ από το 2009 ως και σήμερα ήταν ο εκδότης και διευθυντής του έγκυρου περιοδικού «Ελληνική Άμυνα και Τεχνολογία».
Ο Βαγγέλης Παγώτσης, ήταν πολιτικοποιημένο άτομο, αλλά οι πολιτικές του θέσεις και απόψεις δεν τον εμπόδισαν να ασκήσει καλοπροαίρετη και εποικοδομητική κριτική με τα κείμενά του, όταν έκρινε ότι κάτι τέτοιο έπρεπε να πράξει.
Φιλομαθέστατος, με πλουσιότατη προσωπική βιβλιοθήκη ελληνική και ξένη, και άριστος γνώστης του χώρου της Άμυνας, και της αμυντικής βιομηχανίας, με εξαιρετική πέννα και άποψη, ιδιαιτέρως σε θέματα ναυτικού, που ποτέ δεν είχε αμφισβητηθεί από κανέναν.
Αρθρογράφος και συγγραφέας, με τεράστια εμπειρία, ενημέρωνε συνεχώς, για σχεδόν 30 χρόνια, με τεκμηριωμένα αναλυτικά άρθρα, σχόλια και τοποθετήσεις, όσους ενδιαφέρονται για την άμυνα της χώρας μας και τις εξελίξεις στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας υπεύθυνα και έγκυρα.
Ο Βαγγέλης Παγώτσης, φίλος και σύντροφος σε κοινούς αγώνες και προσπάθειες στο χώρο του ειδικού τύπου και της άμυνας, αφήνει πίσω του μια τεράστια κληρονομία στο χώρο του ειδικού τύπου και ένα τεράστιο κενός σε όλους όσοι τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του για μία ολόκληρη ζωή.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης (newpost)