ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη

Από το κανάλι διαψεύδουν τα περί αποχώρησής της

Φούντωσαν το τελευταίο 24ωρο οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ , Σία Κοσιώνη, να αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου.
Από τον όμιλο Αλαφούζου σπεύδουν να διαψεύσουν τις σχετικές διαρροές που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και..
οι οποίες αναφέρουν πως η τηλεπαρουσιάστρια αποχωρεί δυσαρεστημένη από τον ΣΚΑΪ.
Η ίδια η Σία Κοσιώνη δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνηματα σχετικά με την παραμονή της ή οχι στο κανάλι ενώ τη ίδια ώρα στελέχη του ΣΚΑΪ ανέφεραν πως τα περί αποχώρησης της παρουσιάστριας είναι «ανυπόστατες φήμες», για τις οποίες όπως λένε δεν γνωρίζουν «γιατί και πώς προέκυψαν».
Πάντως η Τίνα Μεσσαροπούλου γράφει στο tinasmess.gr:
 Το τελευταίο διάστημα η πόρτα της Εύης Κουτσαφτάκη δεν είναι διάπλατα ανοικτή για τη Σία Κοσιώνη, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Οι σχέσεις των δυο γυναικών περνούν κρίση και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα επανέλθουν ή το χάσμα θα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να έρθει κάποια στιγμή η πλήρης ρήξη. Ο κατάλογος πάντως με αντικαταστάτες αρχίζει να γεμίζει. Αιτία της δυσμένειας στην οποία έχει περιπέσει η Σία είναι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά όχι μόνο αυτό. Πάντως, μην εκπλαγείτε αν με το νέο έτος δείτε αλλαγές στο κανάλι που θα τρίβετε τα μάτια σας ακόμα και με αποχωρήσεις στελεχών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το κανάλι. Κάποιοι, μάλιστα, δεν θεωρούν καθόλου τυχαία την εμφάνιση Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ.