ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ο εκλεκτός Τσίπρα για την Αθήνα και η διάψευση Αλβέρτη

Τις τελευταίες ημέρες, και εν μέσω πυρετωδών ζυμώσεων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα σενάριο που ήθελε τον Αλέξη Τσίπρα να σκέφτεται ένα πρόσωπο έκπληξη για την Αθήνα, έναν δήμο που ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύεται ιδιαίτερα να βρει υποψήφιο.
Ενώ προχωρούσαν οι ώρες, το εν λόγω σενάριο έλαβε ακόμη..
μεγαλύτερες διαστάσεις, διάφορα ρεπορτάζ, έφτασαν σε σημείο να «σκιαγραφήσουν», και το προφίλ του υποψήφιου που είχε κατά νου ο πρωθυπουργός: Πρόσωπο του αθλητισμού, που «δεν ξέρει να χάνει». Μάλιστα, λόγω των οπαδικών πεποιθήσεων του κ. Τσίπρα, γράφτηκε πως ο εκλεκτός του για το δήμο ήταν στέλεχος του Παναθηναϊκού – συγκεκριμένα του μπασκετικού.
Σήμερα, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΘΕΜΑ FM μετέδωσε πως το πρόσωπο για το οποίο τόση συζήτηση έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα, είναι ο θρύλος του μπασκετικού Παναθηναϊκού, πρώην αρχηγός της ομάδας και νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου, Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Την εν λόγω πληροφορία διέψευσε ο ίδιος ο παλαίμαχος άσσος του Παναθηναϊκού, ενώ από το Μέγαρο Μαξίμου προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση. Ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν σημαίνει έμμεση επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων και των σεναρίων, καθώς η συζήτηση τόσο στο Μαξίμου, όσο και στην Κουμουνδρούρου για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στον σημαντικότερο Δήμο της χώρας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και σίγουρα ακόμα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις…

ΠΑΝ.ΒΕΛ. (newpost)