ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Αγριεμένος ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ

«Ξεκάθαρα και ντεκλαρέ» υπέρ της αξιολόγησης του προσωπικού

Κατά πλειοψηφία ενέκριναν τα μέλη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας την πρόταση της ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για την τοποθέτηση του Καθηγητή της Νομικής Γιάννη Δρόσου στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, του..
μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου στην θέση μέλους του ΔΣ και του δημοσιογράφου Λευτέρη Αρβανίτη επίσης σε θέση μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Ο Γιάννης Δρόσος απαντώντας σε ερωτήσεις των μελών της επιτροπής προανήγγειλε ότι θα προωθήσει διαδικασίες αξιολόγησης του προσωπικού της ΕΡΤ λέγοντας «Είμαι υπέρ της αξιολόγησης. Το λέω ξεκάθαρα και ντεκλαρέ. Η αξιολόγηση δεν συνιστά λογοκρισία. Αξιολόγηση κάνουν όλα τα ευρωπαϊκά κανάλια και έχουν μεθόδους και μπορούμε να το δούμε» ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε «Φυσικά και δεν θα κάνουμε λογοκρισία στους δημοσιογράφους αλλά βλέπω συνεντεύξεις που ο δημοσιογράφος κάνει επι μισή ώρα την ερώτηση. Επιτρέψτε μου να πω ότι σε αυτόν θα πω «μάθε παιδί μου να ρωτάς ή πήγαινε μάθε γράμματα».
Η υποψηφιότητα Παπαδημητρίου έλαβε την ευρύτερη στήριξη της επιτροπής καθώς και η ΝΔ ψήφισε θετικά.