ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Δεν βάζουν μυαλό στο κανάλι του Αμαρουσίου

AΡΧΙΖΕΙ σιγά σιγά και διαμορφώνεται το καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο μετά την αποδημία εις Κύριον του Mega. O ΣΚΑΪ φυσικά παραμένει στην πρώτη θέση, διότι είχε μαγειρέψει πριν ακόμη πεινάσει ενώ την μερίδα του λέοντος του Μεγάλου Καναλιού δείχνουν να λαμβάνουν o Alpha και το STAR. Διπλό τζακ ποτ σαν να λέμε για τη νέα (συν)ιδιοκτησία, που διαθέτει πλέον έναν όμιλο..
πανίσχυρο και μακράν του δεύτερου. Ο μόνος που ακόμη καρκονοβατεί και προκοπή δεν βλέπει είναι ο ΑΝΤ1, παρότι τα σιριαλάκια του κάπως ευνοήθηκαν από το κλείσιμο του Mega.
***
ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ, πάντως, μυαλό στο κανάλι του Αμαρουσίου και εξακολουθούν να ψάχνονται για εκπομπές και τοκ σόου με Λιάγκα και Αρναούτογλου. Με το παλιό μοντέλο, δηλαδή, της τηλεόρασης, που μόνο πίσω σε γυρνάει και δεν κοιτάει ούτε στιγμή το μέλλον. Ελεος, δηλαδή. Οταν ακόμη και η ιέρεια της συντήρησης, η «Εστία«, αρχίζει να φιλοξενεί φωτογραφίες στο πρωτοσέλιδό της, δεν έχει κανένα νόημα να επιστρέφεις στις ξεφτισμένες (για να μην πω ξεφτιλισμένες...) συνταγές του παρελθόντος. Ιδίως όταν έχεις στη διάθεσή σου τόσο ενδιαφέρον υλικό και τόσα νέα πρόσωπα από την ελληνική εκδοχή του Vice.
***
OΣΟ ΓΙΑ ΤΟ MEGA, η μετάδοση κάποιου προγράμματος που θυμίζει «πρόγραμμα» από την Cosmote Tv και τη NOVA απλώς φέρνει στο νου εκέινο το παλιό αλλά διόλου ξεχασμένο άσμα με τον αθάνατο τίτλο: «Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί»! Πολύ καλύτερα θα ήταν να επικεντρωθούν οι πρώην εργαζομενοι στις δικαστικές τους διεκδικήσεις και να αφήσουν κτά μέρος τους ανευ νοήματος συναισθηματισμούς. Αν θέλουν δηλαδή...

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη «Pro Media» στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα»