ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Οι παράγκες της διαπλοκής κάνουν άνω-κάτω την ΝΔ

Για παράγκες της διαπλοκής που κάνουν άνω-κάτω την ΝΔ κάνει λόγο η συντηρητική εφημερίδα ΕΣΤΙΑ στο σημερινό της πρωτοσέλιδο με αφορμή την άρνηση του Β. Κορκίδη να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στον δήμο Πειραιά.
Η απόσυρση ενδιαφέροντος Κορκίδη για τον Πειραιά εξέθεσε την ΝΔ και πρόκειται για δυσάρεστη εξέλιξη που, όπως γράφει η ΕΣΤΙΑ, προστίθεται σε όλα όσα συνέβησαν στην..
Θεσσαλονίκη με την απόσυρση τής υποψηφιότητας τού επιτυχημένου αυτοδιοικητικού Ιγνατίου Καϊτεζίδη. Οι δύο υποθέσεις δεν είναι όμοιες αλλά ανάλογες, αναφέρει η ΕΣΤΙΑ, καθως και στη μια περίπτωση και στην άλλη ενδιαφέρον για το ποιος θα κατέχει τον δημαρχιακό θώκο στους δυο από τους τρεις μεγαλύτερους δήμους της επικράτειας, επιδεικνύουν ισχυροί ποδοσφαιρικοί παράγοντες της χώρας.
Και μπορεί η «παράγκα» της διαιτησίας που επηρέαζε κάποτε την έκβαση των ποδοσφαιρικών αγώνων να διαλύθηκε, γράφει η ΕΣΤΙΑ, ως φαίνεται όμως μια νέα παράγκα δημιουργείται στην κεντρική πολιτική σκηνή και κάνει άνω κατω τα κόμματα...