ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ο νομικός Γιάννης Δρόσος επικρατέστερος για την ΕΡΤ

Ο καθηγητής Νομικής, του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Δρόσος θεωρείται από τους επικρατέστερους να αναλάβει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ. Κάποιοι τον θεωρούν άνθρωπο του υπουργού Νίκου Παππά καθώς ήταν υπέρμαχος του πρώτου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
***
'Οπως συζητιόταν στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου της Αγίας..
Παρασκευής μία από τις καυτές πατάτες για τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, είναι και αυτή της υπογραφής οριστικών συμβάσεων για τα αθλητικά δικαιώματα με τις εφτά ΠΑΕ.
***
 Ο Γιάννης Δρόσος που στο πρόσφατο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της ΕΠΟ, είναι γνωστός δικηγόρος, σύμβουλος και διοικητικό στέλεχος σε υπουργεία για πολλά χρόνια.
***
Aνάμεσα σε αυτούς που ακούγονται για το ΔΣ της ΕΡΤ είναι και οι: Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Μαθιός, Τάσος Μπιρσίμ, Ελένη Σπανοπούλου, Λευτέρης Αρβανίτης, Σπύρος Ταραβήρας, Αλέξανδρος Λαχανάς, Τάκης Ψαρίδης, Παναγιώτης Νεστορίδης, Αντώνης Καρακούσης ενώ ακούγεται και το όνομα του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου.