ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Λάμψιας και επίσημα στα ΝΕΑ (μαζί με τον Ψυχάρη)

ΚAI EΠΙΣΗΜΑ διευθυντής στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ο Παναγιώτης Λάμψιας. Από σήμερα στο φύλλο της Δευτέρας, στην «ταυτότητα» των ΝΕΩΝ εκτός από το όνομα του εκδότη (του ποιου;) Σταύρου Ψυχάρη υπάρχει και αυτό του Παναγιώτη Λάμψια που το παλέυει μαζί με τους εναπομείναντες... Οι περισσότεροι πάντως εργαζόμενοι του ΔΟΛ έχουν κινήσει για άλλες πολιτείες και... εφημερίδες, με κάποιους από αυτούς να έχουν πάρει, λέει, και «μπροστάντζα» δύο με τρεις μισθούς.
***
Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, η διαπραγμάτευση, το κρίσιμο Eurogroup, καθώς και οι πολιτικές εξελίξεις, είναι τα θέματα που θα συζητηθούν απόψε Δευτέρα και ώρα 22:15, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ FOCUS» με τον Πάνο Χαρίτο. Καλεσμένοι στο στούντιο..
οι Μάκης Μπαλαούρας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Χρήστος Σταϊκούρας ( τομεάρχης Οικονομικών  ΝΔ),  Σταύρος Τάσσος (βουλευτής ΚΚΕ), Δημήτρης Τσιόδρας ( εκπρόσωπος Τύπου  Ποταμιου), Δημήτρης Καμμένος (βουλευτής ΑΝΕΛ), Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ( βουλευτής ΔΗ ΣΥ) και Μάριος Γεωργιάδης (βουλευτής Έν. Κεντρώων).
***
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ σήμερα στη Διαύγεια η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με τίτλο: «Δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τη σύσταση καθεστώτος Ενίσχυσης Ιδιωτικών Επενδύσεων για την ανάπτυξη της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα» (http://www.opengov.gr/digitalandbrief/?p=718). Στόχος της νέας νομοθεσίας είναι η ενίσχυση της οπτικοακουστικής παραγωγής και η προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων.
Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 14:00.
***
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Υπαλλήλων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης διαπιστώνει μετά την πάροδο μόλις ενός τριμήνου ανάληψης καθηκόντων από τη νέα διοίκηση του ΕΣΡ τον κίνδυνο μιας καινούριας περιόδου διοικητικής αναταραχής λόγω της εφαρμογής του Ν.4387/2016, που αφορά στην απασχόληση συνταξιούχων στη Γενική Κυβέρνηση και επιφέρει δραστική μείωση στο εισόδημα της πλειοψηφίας των νεοεκλεγέντων μελών της Ολομελείας. Αποστέλλει για το λόγο αυτό επιστολή διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους πολιτειακούς Θεσμούς ζητώντας την άμεση ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για τη διευθέτηση του εν λόγω προβλήματος.
***
ΤΗ ΜΑΙΡΗ Συνατσάκη καλωσορίζει στην ομάδα του το Ladylike.gr, το γυναικείο brand της 24MEDIA Η αγαπημένη Μairiboo από 1η Μαρτίου είναι πλέον το πρόσωπο του Ladylike, του premium γυναικείου brand στην Ελλάδα. Ως Ladylike Ambassador θα μοιράζεται τις ανησυχίες, τις εμπειρίες, τις συμβουλές και τις απόψεις της σχετικά με όσα απασχολούν, θυμώνουν και προβληματίζουν εκείνη αλλά και κάθε αναγνώστρια γιατί “η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από εμάς”.