ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Στα σκαριά νέες εφημερίδες από τον όμιλο Φιλιππάκη

O εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης
Οι εκδόσεις του Γιάννη Φιλιππάκη επιτίθενται -ή αντεπιτίθενται, αν θέλετε! Να αρχίσουμε με αυτό που είναι χειροπιαστό και ανακοινώθηκε (με δελτίο Τύπου που λάβαμε). Ότι δηλαδή οι «Προβλέψεις», το στοιχηματικό έντυπο το οποίο παλιότερα υπήρξε ένθετο στην Espresso  και πριν από πέντε χρόνια κυκλοφόρησε αυτόνομο με ονομασία  «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο Περίπτερο», γίνεται καθημερινό!
Δεν θα έχει μόνο στοιχηματική ύλη αλλά, όπως αναφέρεται, θα περιλαμβάνει «αθλητικές ειδήσεις, θέματα από όλα τα αθλήματα με έμφαση στον διεθνή αθλητισμό», καθώς και σελίδες σχολίων. Η ημερομηνία έκδοσης δεν ανακοινώθηκε. Απλώς αναφέρεται ότι «σε λίγες ημέρες θα είμαστε κοντά σας» και μάλιστα, όπως τονίζεται με κεφαλαία γράμματα, σε «τιμή-έκπληξη». Αυτό είναι το ένα.
Το άλλο επικρατεί ως σκέψη - ή τουλάχιστον επικρατούσε έως πριν από λίγες ημέρες και δεν. . ξέρουμε αν κάτι άλλαξε τώρα που το βάρος πέφτει στις ημερήσιες «Προβλέψεις». Πρόκειται για καθημερινό πολιτικό φύλλο από τις εκδόσεις Φιλιππάκη, με χαμηλό μπάτζετ (όπως κάθε νέα εφημερίδα, άλλωστε) που, εφόσον προχωρήσει, υπολογίζεται ότι θα βρίσκεται στα περίπτερα στα μέσα Μαρτίου.
Ο στόχος είναι προφανής: να κόψει την (όποια) φόρα της εφημερίδας που ετοιμάζουν οι εκδόσεις Κουρτάκη με επικεφαλής τον Χρίστο Μουλίνο, η αποχώρηση του οποίου από τη διεύθυνση της Δημοκρατίας (και την υψηλή εποπτεία της Espresso) θεωρείται στο συγκρότημα του Γιάννη Φιλιππάκη, κάτι σαν αυτομόληση.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport (ΕΔΩ)